Site Overlay

Dirigenten

Gerald Roerdinkholder
 
Sinds 2009 is Gerald Roerdinkholder dirigent van ons fanfare- en jeugdorkest. Zijn opleiding heeft hij gevolgd aan het Twents Conservatorium te Enschede. Hij is begonnen met een studie docerend musicus trompet en heeft hierna nog een studie HAFA directie gevolgd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is gerald-1200x795.jpg

Naast dirigent van Crescendo is hij ook dirigent van orkesten in de regio, waaronder de Gendringse orkest vereniging. Zelf is hij trompettist bij muziekvereniging Excelsior in Winterswijk waar hij ook het leerlingenorkest dirigeert. Tot slot is hij werkzaam als docent klein koper aan de muziekschool BoogieWoogie te Winterswijk, ook leerlingen klein koper van Crescendo krijgen veelal les van Gerald.
 
 
Fred Gaasbeek
 
Sinds 2015 is Fred Gaasbeek de slagwerkdirigent binnen onze vereniging. Hij dirigeert de slagwerkgroep en de jeugdslagwerkgroep. Fred heeft zijn opleiding afgerond aan het conservatorium in Amsterdam. Naast dirigent van de slagwerkgroep is hij dirigent van slagwerkgroepen in de regio, een bigband en leider van zijn eigen Quartet Freddy and Friends. Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is fred-1.jpg
 
Hij heeft in zijn carrière gespeeld in diverse muziekgroepen, met vele verschillende namen in zowel Nederland als daarbuiten. Naast muzikant was hij ook medeproducent en arrangeur. Sinds 1998 geeft hij slagwerklessen bij muziekschool BoogieWoogie te Winterswijk en is hij ook docent in Lichtenvoorde.